U SAD za nedelju dana troje dece umrlo u vrelim automobilima

U Sjedinjenim Državama prošle nedelje troje dece je umrlo u vrelim automobilima.
Tragedije su se dogodile u Vašingtonu, Teksasu i Floridi, piše NBC. Time je ukupan broj umrlih u automobilima ove godine iznosio šest, što je dvostruko više od prošlogodišnjeg.
U Hjustonu je pronađen četvorogodišnji dečak sa dvogodišnjom devojčicom u nezaključanom parkiranom automobilu. Oboje su hitno prevezeni u bolnicu, a lekari su uspeli da spasu devojčicu, ali ne i dečaka. 
Na Floridi je umrla 11-mesečna beba nakon što su je roditelji ostavili u vrelom automobilu dok su bili na misi. Beba je ostala u kolima oko tri sata. Prevezena je u bolnicu gde je proglašena mrtvom.
 
Policija poziva ljude da ne ostavljaju decu u parkiranim automobilima čak i ako nije posebno vruće. Napolju može biti prijatna temperatura, ali u isto vreme temperatura u automobilu može biti opasno visoka, kažu u policiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin