VIDEO: Posetioci plaže u Ulcinju svakog dana u isto vreme stojeći slušaju "Hej, Sloveni"

Posetioci plaže "Mojito" u Ulcinju na svojevrsan način svakog dana obeležavaju kraj kupališnog dana.

Kako su podelili korisnici mreže X (nekadašnji Tviter), svakog dana u 18 časova na ovoj plaži puta se himna nekadašnje SFRJ i Srbije i Crne Gore "Hej, Sloveni".

Čim krene nekadašnja himna, svi posetioci plaže ustaju i slušaju je do kraja.

Potom aplaudiraju.
 
 
Ovaj prizor podelio je korisnike društvene mreže na one kojima jugoslovenski duh nije drag, kao i na one koji žale za vremenima kad su narodi bili ujedinjeni.
  • nada

    08.08.2023 12:08
    To je bila uredjena drzava, za razliku od ovog brloga u kome danas zivimo. Po njoj, izgleda, najvise pljuju oni koji se tada jos nisu ni rodili, pa pojma nemaju kakva je to drzava bila.
  • Bole

    08.08.2023 10:19
    @Mire@

    Takvima je himna svaka stvar od Baje Malog Knindže...
  • Mire@

    08.08.2023 00:58
    ??
    Pa 95%Srba je bilo spremno da brani Jugoslaviju i 1941 i 1991 pa znamo tko ju je rušio i bombardovao .Najvise Srba je nestalo u Jugoslaviji veliki broj se odreko svojih korjena i danas su nesto drugo.Moja himna je BOZE PRAVDE ,,ej Slaveni jos ste živi???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin