Srbin provalio u kuću čoveka na Malti, ovaj mu odgrizao deo nosa

Viktor M. (39) iz Srbije završio je sa ozbiljnim povredama kada mu je Pašalino Č. (43) kojeg je pokušao da opljačka u kući, odgrizao deo nosa.
Srbin provalio u kuću čoveka na Malti, ovaj mu odgrizao deo nosa
Foto: Pixabay

Kako se moglo čuti na sudu, muškarac iz Srbije je, naoružan pištoljem, provalio u Pašalinov dom u nameri da izvrši krađu, prenosi Nova pisanje Malta today.

Pljačka, međutim, nije baš išla kako je planirano, a kada se suočio sa potencijalnim lopovom, muškarac je zgrabio oružje i pokušao da ga otme iz ruku lopova.

Borba koja je usledila navodno se završila tako što je muškarac ugrizao lopova za nos, pri čemu je, kako se navodi, odgrizao oko 2,5 centimetra.
 
Pašalino se izjasnio da nije kriv za teške povrede Viktoru, koji se na sudu pojavio sa zavijenim nosem, piše Malta Today.
 
On je takođe negirao optužbe u vezi sa nepovezanim incidentom koji se dogodio dva dana ranije u kojem je navodno naneo laku povredu svojoj partnerki, pretio joj je i napao je i oštetio automobil, dok je bio na uslovnoj slobodi za druga krivična dela.
Pušten je uz kauciju uz depozit od 1.000 evra i ličnu garanciju od 14.000 evra.
 
Viktor M. je optužen za nošenje vatrenog oružja prilikom izvršenja krivičnog dela protiv osobe, tešku krađu u pokušaju, povredu tuđe imovine, vređanje i pretnju i kršenje prethodnih uslova za jemstvo.
  • zzz

    19.08.2023 16:47
    Ne može to
    Tog maltežanina će plastični hirurzi da optuže za lažno predstavljanje.
  • Zemlja čudesa

    18.08.2023 13:51
    Tako to ide kada zabadaš nos gde ne treba...
  • auj

    18.08.2023 12:15
    Nosrbin

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin