VIDEO Da se naježite: Dete se igra žmurke na ivici petog sprata zgrade u Kini

Žena koja živi preko puta nebodera u Džengdžouu, u kineskoj pokrajini Henan, uhvatila je kamerom 12. avgusta trenutak od kojeg se diže kosa na glavi.
Dečak se krilo od drugog deteta koje ga traži na petom spratu zgrade.
Tačnije, dete je čučnulo kraj klima-uređaja na izbočini ispod prozora svog stana. Nešto kasnije odrasla osoba se pojavljuje na prozoru i naređuje dečaku da uđe u stan.
Komšinica je alarmirala obezbeđenje zgrade, koji su o svemu obavestili detetove roditelje i obećali da će pojačati nadzor kako bi sprečili slične incidente.
 
Snimak je došao i do policije, koja je upozorila roditelje da paze na svoju decu i spreče ih da dođu na takva mesta dok se igraju.
 
  • :)

    23.08.2023 13:34
    vragolan mali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin