VIDEO: CIA ima novi video kojim regrutuje ruske zvaničnike kao špijune

Američka CIA, koja pokušava da regrutuje što više Rusa kao špijune, objavila je video-snimak u kojem se apeluje na moskovske zvaničnike da kažu istinu o ruskom sistemu.
CIA je objavila video na ruskom jeziku pod nazivom "Zašto sam uspostavio kontakt sa CIA" na društvenim mrežama koji prikazuje čoveka koji bi, po svemu sudeći, trebalo da bude ruski zvaničnik koji hoda kroz ruski grad prekriven snegom i koji kaže da ruska vlast u svojim izveštajima iskrivljuje istinu i zatim ulazi u zgradu ruske vlade.
"Oni oko vas možda ne žele da čuju istinu. Ali mi to želimo", kaže se u video-snimku. 
U snimku je zatim detaljno opisan način na koji može da se stupi u kontakt sa CIA sa sedištem u Lengliju u američkoj državi Virdžiniji.
 
Direktor CIA Vilijam Berns rekao je u julu da je nezadovoljstvo među nekim Rusima zbog rata u Ukrajini stvorilo retku priliku za regrutovanje špijuna.
 
  • w/e

    10.09.2023 11:00
    Project Veritas
    Toliko vole istinu da su preko 10 godina pokusavali da uniste Project Veritas. Valjda vole da se cuje istina samo o drugima.
  • Voja

    10.09.2023 08:30
    U istoj rečenici Amerika i istina,strašno!
  • V5

    10.09.2023 08:06
    Najnovije sluđivanje
    Čim se o akciji javno govori, u pitanju je lažnjak i budalaština.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin