VIDEO: Pijan sam sebe prijavio policiji da vozi pogrešnom stranom kolovoza

Ako vidite da neko opasno vozi putem, uobičajeno je da pozovete policiju. Ali nije baš tipično da onaj ko vozi sam sebe prijavi.
VIDEO: Pijan sam sebe prijavio policiji da vozi pogrešnom stranom kolovoza
Foto: Pixabay
Jedan tip je doživeo pravu noćnu moru nakon što je sam sebe prijavio policiji u okrugu Lankaster u Nebraski jer je vozio pogrešnom stranom kolovoza.
Predstavio se kao vozač drugog automobila. Policajci su ga pitali za opis automobila, a on im je ispričao: "Upalio je duga svetla, čoveče, zamalo je sleteo s puta. Ja idem prema severu, on ide prema jugu. Ja sam na istočnoj stazi, on je bio na zapadnoj stazi. Zamalo me je udario."
Međutim, policajci su ubrzo shvatili da je ipak on vozio u pogrešnom smeru i počeli su da prate njegovu lokaciju. Vozač je zaustavljen, a policajac koji ga je uhapsio pitao je: "Znate li zašto sam vas zaustavio?" A on je, prilično neugodno, priznao: "Da, jer sam bio na pogrešnoj strani puta."
 
"Mora da sam promašio izlaz", dodao je. 
 
Alkotest je pokazao da je udeo alkohola u krvi muškarca bio dvostruko veći od dozvoljene granice za vožnju. Pitali su ga: "Da li si ti zvao?", na što je priznao: "Da, jer sam mislio da je neko na pogrešnoj strani puta."
 
Kancelarija šerifa okruga Lankaster podelila je snimak na Fejsbuku na uz upozorenje da "vozite trezni ili će vas policija zaustaviti". Dodali su da su ga uhapsili pre nego što je iko povređen.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin