VIDEO Devojka vozila pijana: Pokušala da se "izvadi" na oca policajca, on došao i uhapsio je

Na internetu se pojavio snimak nesvakidašnjeg događaja sa kraja 2022. godina kada je policija zaustavila 21-godišnju devojku zbog vožnje u alkoholisanom stanju.
VIDEO Devojka vozila pijana: Pokušala da se "izvadi" na oca policajca, on došao i uhapsio je
Foto: Pixabay
Devojka po imenu Teresa Li tvrdila je da je popila "samo jedno piće", međutim policija je posumnjala da je pila mnogo više, pošto je automobilom srušila i obližnji semafor i oštetila branik, prenosi N1.
Kako bi izbegla privođenje, devojka je nekoliko puta naglasila da je i njen otac policajac u lokalnoj policijskoj stanici zbog čega je zatražila da ga pozovu. Kad se njen otac zaista pojavio, reagovao je na neočekivan način i uhapsio je.
Dok je ona plakala i govorila da je "kapiten lokalnog fudbalskog tima", otac joj je rekao: "Prekini sa tim i uđi u auto. Uhapšena si".
 
Otac nije ni pokušao da zataška slučaj ili zloupotrebi položaj, već je naterao ćerku da preuzme odgovornost za svoje postupke. U policijskoj stanici su obavljeni potrebni testovi i utvrđena je dvostruko veća količina alkohola u krvi od dozvoljene. Devojka je dobila sudski poziv.
 
 
Ovakvu očevu reakciju na internetu su mahom pohvalili.
  • Saša

    14.09.2023 14:19
    Kod nas...
    Kod nas bi odmah postala Dijana Hrkalović br.2
  • Tommy gun

    14.09.2023 12:43
    @u engleskoj
    Sat i 20 minuta? Ne hvala. Hajde ti nama ukratko prepričaj sadržaj.
  • B

    13.09.2023 08:49
    Prvobitni šok
    Ali onda sam shvatio, nije se to ovde desilo.
    A pomislio sam, eto, ima bar jedan pošten policajac

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin