Lažirao srčani udar da bi izbegao da plati večeru u 20 restorana

Litvanac Aidas J. (50) koji živi u španskom Alikanteu uspeo je da lažiranjem srčanog udara ne plati večeru u skoro 20 restorana.
Lažirao srčani udar da bi izbegao da plati večeru u 20 restorana
Foto: Pixabay
U izveštajima nadležnih je navedeno da bi se dramatično uhvatio za grudi, a potom pao na tlo, kao da ima srčani udar. Glumio je ruskog turistu obučenog u markiranu garderobu koji je mešao više jezika. Uvek je naručivao više jela.
Obrok mu je uvek počinjao uz rusku salatu i nekoliko čaša viskija. Onda bi usledilo obilno glavno jelo - antrekota ili jastog. Potom bi nastavio da pije viski.
Kada je 20. put okušao sreću, privukao je pažnju policije. 
 
Moises Domenech, menadžer restorana "Buen Comer", izjavio je da je Aidas bio veoma teatralan, pretvarao se da se onesvestio i pao je na pod. 
 
Svaki njegov račun u restoranu iznosio je između 15 i 70 evra.
 
Uhapšen je nakon što je ignorisao sudske pozive i nakon što je odbijao da plati novčane kazne. U zatvoru je bio 42 dana, prenosi list Independent.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin