Šinis Palasios iz Nikaragve je nova Mis univerzuma

Mis Nikaragve Šinis Palasios (23) je pobednica ovogodišnjeg izbora za Mis univerzuma, koji je održan sinoć u San Salvadoru, glavnom gradu El Salvadora.
Šinis Palasios iz Nikaragve je nova Mis univerzuma
Foto: Beta/AP
Pobednice nacionalnih izbora 84 zemlje takmičile su se na ovogodišnjem izboru za Mis univerzuma, a ocenjivao ih je žiri koji je uključivao model Halimu Aden, zvezdu rijaliti emisije "Queer Eye" Karson Kresli, Tiktok influenserku Avani Greg i dve bivše pobednice Mis univerzuma Džanel Comisiong iz Trinidada i Tobaga (Mis univerzuma 1977.) i Ajris Mitenere iz Francuske (Mis univerzuma 2016.).
U poslednjem krugu izbora, gde je takmičarkama postavljeno pitanje "S kim bi provele jedan dan u životu", Mis Nikaragve odabarala je britansku filozofkinju i feministkinju iz 18. veka Meri Vulstonkraft, za koju je rekla da je pomerila granice i dala priliku mnogim ženama.
Titulu prve pratilje osvojila je predstavnica Tajlanda Antonija Porsild, dok je u užem izboru bila i Mis Australije Moraja Vilson.
 
Mis Kolumbije Kamila Avela i Mis Portorika Karla Guilfu zaokružile su top pet.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin