Ostala živa jer je menjala TV kanal kad je automobil udario u njenu kuću

Džes Lo iz Eseksa u Engleskoj ustala je da promeni TV kanal, kada je automobil udario u njen dom, čime je, kako tvrdi, izbegla smrt.
Ostala živa jer je menjala TV kanal kad je automobil udario u njenu kuću
Foto: Pixabay
Lo je izjavila da se nesreća u Harvič Roudu dogodila samo nekoliko minuta nakon što se udaljila od zida u koji je automobil udario. Kaže da je ustala da promeni kanal i sela na drugi kraj sofe kako bi gledala popularni program "Ja sam zvezda... Vodite me odavde".
"Između 10 i 12 cigli sa baštenskog zida uletelo je pravo kroz prozor. Imam sreće što sam relativno nepovređena", dodala je Lo.
Engleskinja, koja je zadobila posekotine oko očiju i modrice po glavi i nogama prilikom incidenta, i dalje živi u istoj kući s partnerom, prenosi BBC.
 
Policija Eseksa potvrdila je da je 25-godišnji vozač malog sivog automobila uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, ali da je potom pušten uz kauciju dok se istraga nastavlja.
  • Kljaić

    24.12.2023 02:29
    @Milana
    Možda je žena ustala da uzme daljinski sa drugog kraja sobe. Ali ne, Milana je vidovita i ona sve zna. Raskrinkava lažne vesti o malim sivim automobilima i čuva srpstvo od pomračenja sunca.
  • Milana

    17.12.2023 15:51
    Zabavnik
    Koji je to tv gde se kanali prebacuju ručno, a ne daljinskim? Analogni, a još radi? Baš su zaostali sa tehnikom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin