Grupa kragujevačkih novinara odbila poziv gradonačelnika na novogodišnji koktel

Grupa kragujevačkih novinara saopštila je da se neće odazvati pozivu gradonačelnika Nikole Dašića na tradicionalni novogodišnji koktel za predstavnike medija.
Grupa kragujevačkih novinara odbila poziv gradonačelnika na novogodišnji koktel
Foto: Pixabay (ilustracija)
Koktel je najavljen za utorak uveče u hotelu " Zelengora", a novinari su se "zahvalili " predsedniku Privremenog organa Kragujevca Nikoli Dašiću kojeg su obavestili o svojoj odluci.
 
"S obzirom na duboku krizu u kojoj se nalazi zemlja i opasne i dramatične događaje koji mogu imati tragične posledice, odlučili smo da se Dašiću zahvalimo na pozivu, jer smatramo da ovo nije vreme za koktele, prijeme i slična slavlja", navelo je sedmoro novinara.
Istakli  su da tim "ličnim ljudskim i profesionalnim činom žele da pokažu solidarnost sa građanima koji iskazuju nezadovoljstvo i empatiju sa brutalno pretučenim i uhapšenim studentima i pretučenim novinarima".
 
 
  • Nikola

    26.12.2023 11:10
    Vest kao da ju je Alo pisao. Nepotrebno "kićenje" s onim "brutalno" i da prođe, ali ko su ti novinari, iz kojih redakcija su, koliko "grupa" broji ljudi...? Ništa.
  • C

    26.12.2023 07:20
    C
    Svaka cast i veliko postovanje za Novinare!!! Sve ce proci kao i ova mafija ali dela ostaju zauvek i valja ziveti sa time!!!
  • Bili smo ratnici!

    26.12.2023 00:33
    E kada bi bilo više ovakvih primera postali bismo opet zemlja i narod sa kičmom i sa mu..ima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin