FOTO Zanimljiva kampanja u Turskoj: Vozila koja su učestvovala u nesrećama kao upozorenje za vozače

Kako bi se sprečile saobraćajne nesreće u pokrajini Erzurum, na istoku Turske, vozila oštećena u nesrećama postavljena su uz auto-put.
Timovi Odeljenja za praćenje saobraćaja i inspekcije Pokrajinske policije Erzuruma radili su na tome da vozači uvide posledice kršenja saobraćajnih pravila.
U tom kontekstu, vozila koja su rashodovana kao posledica nesreće postavljena su na lokaciju Kayapa na auto-putu Kars-Erzincan i auto-putu E-80.
Ova vozila postavljena su na stubove visine oko dva metra kako bi vozači mogli lako da ih vide.
 
Ispred havarisanih vozila postavljeni su znakovi s dopuštenom brzinom, zabranom korišćenja mobilnog telefona u vožnji i konzumacije alkohola.
 
Cilj ove kampanje, koja će biti proširena po celoj pokrajini, jeste da se smanje saobraćajne nesreće.
 
  • Alex

    08.01.2024 08:58
    @w/e Očigledno je da nikada nisi bio u Turskoj. I te kako su razvijena zemlja ali mi pojedemo sendvič i onda sanjamo tigrove ;)
  • w/e

    07.01.2024 12:00
    @Sremac
    Toliko su napredni da su sve zemlje koje su bile pod njihovom okupacijom i dalje bar 20 godina iza razvijenog sveta. Zastrasivanje vozaca nije nista novo, samo je ovo previse ekstremno za danasnje drustvo i predstavlja podrugivanje zrtvama, cije vozilo neko mozda mora i svaki dan da vidi kada prodje tuda.
  • banens

    07.01.2024 11:43
    @sremac
    Pa vi "sremci" ste genijalni,vi bi stalno da budete pod necijom cizmom...neverovatni ste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin