Pokušao u SAD da prošvercuje osušena tela četiri majmuna, rekao da je za "ličnu upotrebu"

Pas američke carinske i granične službe nanjušio je skrivena osušena tela majmuna koja je jedan od putnika koji je doleteo iz Konga pokušao da prokrijumčari u SAD.
Pokušao u SAD da prošvercuje osušena tela četiri majmuna, rekao da je za "ličnu upotrebu"
Foto: Pixabay
Putnik je carinskoj kontroli prijavio da u prtljagu ima pakete sa sušenom ribom, ali nakon što je pas nanjušio nešto sumnjivo i seo pored prtljaga, granični inspektori su putnika zaustavili i u prtljagu pronašli osušena tela četiri majmuna, prenosi AP.
Putnik je inspektorima rekao da je majmune doneo u SAD "za ličnu upotrebu".
Sirovo ili minimalno obrađeno meso divljih životinja zabranjeno je unositi u SAD zbog opasnosti od širenja bolesti, navodi američka agencija.
 
Protiv putnika nije podignuta optužnica, ali sav prtljag mu je zaplenjen i oko skoro četiri kilograma mesa divlje životinje je uništeno, saopštio je portparol granične policije.
 
Policija je danas izdala saopštenje o ovom incidentu, iako se on dogodio prošlog meseca, dodaje Asošiejted pres.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin