Dve žene dovezle mrtvog starca do banke i uzele novac s njegovog računa

Dve žene iz američke savezne države Ohajo optužene su da su dovezle telo preminulog 80-godišnjaka do banke kako bi mu ukrale pare sa njegovog računa, pre nego što su ostavile njegovo telo kod bolnice.
Dve žene dovezle mrtvog starca do banke i uzele novac s njegovog računa
Foto: Pixabay
Optužene su Karen Kasbom (63) i Lorin Bea Feralo (55) u Aštabuli, a terete se za skrnavljenje leša i krađu od preminule osobe, navodi se u dokumentima opštinskog suda grada Aštabula.
 
Policija je saopštila da ih je neko pozvao u ponedeljak i da su dve žene ostavile telo kod bolnice u Aštabuli, ali se nisu predstavile, niti su rekle koga ostavljaju.
Nekoliko časova kasnije, jedna od njih je kontaktirala bolnicu tražeći informaciju o stanju muškarca, i saznala da se radi o Daglasu Lajmanu iz Aštabule.
 
Policija je navela da su njih dve, uz pomoć treće, neimenovane osobe, stavile Lejmana na prednje sedište automobila i odvele ga do banke gde su mu ukrale sa računa nepoznatu sumu novca.
Njegovo telo je stavljeno u sedište da bude vidljivo osoblju banke, kako bi one mogle da uđu i skinu novac sa računa, rekao je šef policije Robert Stel.
 
Policija je dodala da će nastaviti da istražuje slučaj, a moguće su još neke optužbe. 
 
Mrtvozornik je saopštio da će autopsijom biti utvrđen uzrok Lajmanove smrti i da bi to moglo da potraje osam meseci.
  • Željko

    11.03.2024 10:41
    Da nisu i glasale u njegovo ime?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin