Cane iz "Partibrejkersa" napustio "Utisak nedelje"

Frontmen benda "Partibrejkers", Zoran Kostić Cane napustio je emisiju "Utisak nedelje" ubrzo nakon početka.
"Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete", rekla je voditeljka Olja Bećković, nakon predstavljanja Kostića među večerašnjim gostima, piše nova.rs.
 
"Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju", odgovorio je Kostić, na šta je Bećković odgovorila da "pričaju u poverenju".
Kostić je uzvratio Bećković da "može da se titluje".
 
Voditeljka je rekla Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da "kupi aparat za sluh", na šta je on odgovorio da ga Bećković "napreže već".
"Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo, normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka“, izjavila je Bećković.
 
"Šta?", kratko je izjavio Kostić.
 
Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Kostić više nije bio u studiju.
 
"Zoran Kostić Cane je napustio emisiju. Najiskrenije ne znam zašto je otišao i verujem da će biti prilike da nam on odgovori na to pitanje“, rekla je nakon toga Olja Bećković.
  • Aleksa

    23.03.2024 09:50
    Cane kreten
    Cane je pubertetlija koji ima 60 godina! Zamorno je slušati ga kako se prenemaže!!!
  • noćas u gradu

    20.03.2024 20:02
    zavodi se red
    Cane je u fahu, ali Olja, ne znam baš
  • Slavko

    20.03.2024 13:32
    Cane
    Nevaspitano i nekulturno od strane voditeljke ( mislim da joj zvanje novinara baš ne odgovara ). Vrlo dobro zna da čovek ima problema sa sluhom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin