Nemački fudbalski savez prekida saradnju sa Adidasom posle 70 godina

Nemački fudbalski savez saopštio je danas da će od 2027. godine američki proizvođač sportske opreme Najk snadbevati odećom i opremom sve selekcije nemačke reprezentacije.
Nemački fudbalski savez prekida saradnju sa Adidasom posle 70 godina
Foto: Pixabay
Ovim će biti prekinuta 70 godina duga saradnja nemačke reprezentacije i Adidasa.
"Radujemo se saradnji sa Najkom. Buduće partnerstvo omogućiće obavljanje ključnih zadataka u vezi sa razvojem fudbala u Nemačkoj. Do decembra 2026. godine trudićemo se da postignemo što više uspeha sa našim dugogodišnjim i sadašnjim partnerom Adidasom, kome nemački fudbal duguje mnogo", izjavio je predsednik saveza Bernd Nojendorf.
Nemački fudbalski savez i Najk su dogovorili saradnju do 2034. godine.
  • mrva

    23.03.2024 16:40
    Sramota. Još jedna potvrda da američki krupni kapital vlada Evropom i da je Evropa praktično u rukama SAD-a. Poslušati Varufakisa na tu temu.. Tužno ali istinito.
  • K

    23.03.2024 08:14
    Dosla naredba od velikog brata, nike pada godinama, totalno su se izgubili posle korone i imaju ozbiljan problem, a onda ukljucis sistem i on udje na sigurno, veliko trziste, fudbal i eto resenja…
  • Pera

    22.03.2024 15:05
    Samo puma, daleko najkvalitetnija. Najk je šit, plastika, mislim po kvalitetu materijala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin