FOTO Ove farmerke izgledaju kao da se neko upiškio: Koštaju 750 evra i već su rasprodate

Italijansko-britanski brend muške odeće JordanLuca izbacio je farmerke "Stain Stonewash" s tamnom mrljom u predelu prepona.
FOTO Ove farmerke izgledaju kao da se neko upiškio: Koštaju 750 evra i već su rasprodate
Foto: Pixabay
Farmerke su svoj debi imale na Nedelji mode u Milanu, a brzo su postale i viralni hit jer ih mnogi opisuju kao "farmerke s mrljom od mokraće."
Naime, strateški smešten tamniji deo materijala mnoge je podsetio na trenutke nezgode, ali čini se da im je to samo dalo na popularnosti jer su već rasprodate na stranicama brenda. 
Cena im je originalno 750 evra, na sniženju 567. I dolaze u dve boje.
 
  • zajebani

    05.05.2024 10:48
    jeftino prodajem
    ko hoće imam malo poderane čiste farmerice opeglane za €500, a za marku dogovor imam svakakvih samo mi na vreme javite da ne izvačim mašinu bez veze
  • Јарић Живко

    05.05.2024 10:17
    Има и оне као укакио за 2 евра

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin