VIDEO: Ova mama je trudna skoro 12 godina, planira još dece

Velike porodice danas su retkost. Kada na njih naiđemo, privlače veliku pažnju, ali komentari nisu uvek pozitivni.
VIDEO: Ova mama je trudna skoro 12 godina, planira još dece
Foto: Pixabay
To dobro zna Arijel Tajson, koja sa svojim suprugom Majklom ima sedmoro dece. Kada se saberu sve njene trudnoće, od kojih je jedna rezultirala pobačajem, u drugom stanju je provela gotovo 12 godina. Uprkos tome, planira da ima još dece.
Arijel i Majkl odgajaju šest sinova i jednu ćerku. Detalje iz svoje svakodnevice dele na TikToku i Instagramu. 
Jedno od pitanja s kojima se često susreću je kako pronalaze vreme za sebe s obzirom na to da čak ni parovi s manje dece nemaju vremena za intimu i bliskost.
 
"Kako nađemo i vreme za pranje zuba, spremanje ručka ili tuširanje... Seks nam je prioritet!", odgovorili su u videu na svom TikTok i dodali da su nekad intimni i tri puta dnevno, ali da takvi dani ipak nisu toliko česti koliko bi hteli.
 
@arielctyson When being pregnant is your personality buuut I dont have 10 kids! #dothemath How many different years have you been pregnant? #MomsofTikTok #tiktokmom #pregnancy #pregnant #toddlermom #baby #babyfever #bigfamily #momanddad ♬ Mother - Meghan Trainor
 
Novoj trudnoći nadaju se već ove godine.
 
https://www.instagram.com/p/CrrmhcrANLr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bf158c7a-6231-4d90-9523-12f69261fcc8
  • Dejn

    15.05.2023 11:20
    Verovatno tvrdi kako ipak postigne da se posveti svakom detetu jednako haha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.