Er Srbija od juna uvodi devet novih linija

Kompanija Er Srbija najavila je danas da će od juna ove godine uvesti redovne direktne letove tokom cele godine ka sedam novih destinacija – Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, kao i dve sezonske linije za Nicu i Zadar.
Er Srbija od juna uvodi devet novih linija
Foto: 021.rs
Biće povećan i broj letova na najfrekventnijim postojećim linijama, uključujući Cirih, Pariz i Dubrovnik.
 
"Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu izmedju 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio-prevoznik", izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.
 
Širenje medjunarodne mreže destinacija Er Srbije, kako je istaknuto, "predstavlja logičan korak napred u skladu sa planovima ekspanzije srpske nacionalne avio-kompanije".
  • Vlada

    26.01.2019 01:42
    Efektiva
    @realno
    @veca
    @neko iz mase

    Obratite se Efektivi - uduzenju za zastitu potrosaca, siguran sam da ce vam dati koristan savet i preporuku koje pravne korake da preduzmete.
  • Neko iz mase

    25.01.2019 21:12
    Ostecen prtljag
    Nadam se da administrator cita komentara. Treba napraviti poseban clank o ostecenmo prtljagu, meni se nazalost desilo isto sa koferom. Unistili su totalno kofer i uz sve moje razumevanje, posto cesto putujem i to se zaista desava, nasa kompanije me je ostavila u neverci. Prave se ludi, pokusavam vec 4 meseca da stupim u kontak sa nekim i niko ne zna nista. Kofer sam kupila nov novcijat, stari kofer je bio cirka 15 000 din i marke caprisa, znaci nije iz kineske Pande. Uspeli su da ga udube i da slome sistem za zakopcavanje, uzas. Molim novinera da se pozabave temom, verujem da je neiscrpna i da nam dostave informacije kome se mozemo obratiti. Zastita potrosaca se isto pozvala na zakon, mene itteresuje kako neko moze da ostavi kontak koji je samo email i neispravan web portal. Ovde se radi sa ljudima i vidino je potrebna komunikacija. A fantomska lokacija je i meni poznata, jer sam otisla da se zalim i shavtila da tamo nema aman bas nikog.... Toliko od mene, ako moze neki ozbiljni clanak za ove nase komentare :)
  • Veca

    25.01.2019 17:35
    Unistena decija kolica
    Nama su unistili decija kolica, tako da su bila nefunkcionalna.
    Prosao je rok u kom su bili obavezni odgovoriti na odstetni zahtev, morali smo zvati ( a to odeljenje se ne moze nikako direktno dobiti na telefon), otisli smo na adresu na kojoj je navedeno na sajtu da se nalaze, takodje se do njih ne moze doci licno, nedodirljivi,na nekom su tajnom spratu i mestu, uvek i samo se moze do teta koje prodaju karte!!!
    One su ih kontaktirale, zbog nase upornosti su odgovorili i platili trecinu vrednosti kolica.
    Sa tim novcem ne mozemo kupiti nova, niti se unistena mogu popraviti.
    Toliko o poslovnosti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.