VIDEO: Film "Vidi Srbiju" pogledalo pola miliona ljudi

Film "Vidi Srbiju" je za samo mesec dana pogledalo preko 550.000 ljudi, a cilj je bio da se prenese posebna poruka koju Srbija nosi.
Kroz film je prikazana raznolikost predela i istorijskih lokaliteta, prikazani su energični gradovi, tradicionalni običaji, priroda, gastronomska ponuda i svi turistički aduti. 
 
"Putovanje kroz Srbiju, zemlju najgostoljubivijih ljudi, jeste put kroz istoriju koji je ispunjen prirodnim dragocenostima i retkostima, dubokim slojevima kulturnog nasleđa, šarolikim životnim stilovima, živopisnim kulturama, događajima i turističkim sadržajima", navodi se u saopštenju Turističke organizacije Srbije.
 
  • PreleP

    25.03.2019 22:44
    Dijareja
    ...je ono sto se dogadja kad normalan covek, koji silom neprilika zivi u srbistanu, vidi ovakav video. Kao da nam nije dosta debelousnog vucica i njegovog patetisanja i seoske PINK retorike za ljude sa traktora i yugoslovene, nego jos i ovakve bolesne reklame o srbistanu. Joj muka mi je :/
  • Dejan

    25.03.2019 08:44
    Srb
    Cek malo a ta cifra od 55000 jel to puno ili sta ?
  • /

    24.03.2019 23:09
    /
    a rezultat silnih soul food filmova je...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.