Putnica zaspala tokom leta i probudila se sama i zaključana u avionu

Kanađanka Tifani Adams tvrdi da je ostavljena sama u ugašenom i zaključanom avionu Er Kanade nakon što je zaspala tokom leta na relaciji Kvebek - Toronto 9. juna.
Putnica zaspala tokom leta i probudila se sama i zaključana u avionu
Foto: Pixabay
Kako piše "The Independent", Adams je zaspala tokom leta. Kada se probudila shvatila je da je avion prazan i parkiran na pisti u Torontu. 
 
"Zaspala sam verovatno na pola leta. Probudila sam se oko ponoći, što je nekoliko sati nakon sletanja, smrznuta i u mraku na svom sedištu. Bilo je užasno i mislila sam da je samo loš san. Patim od anskioznosti i to je bilo strašno iskustvo za mene", napisala je u obraćanju kompaniji.
 
Pozvala je prijatelja, ali se telefon ugasio nakon minut jer joj je bila prazna baterija. Pokušala je da ga napuni, ali je shvatila da je struja u avionu isključena. Pronašla je baklju u kokpitu i put do glavnih vrata, ali kada ih je otvorila shvatila je da se nalazi na 15 metara visine od tla. Sela je na ivicu vrata i zapalila baklju kao poziv u pomoć.
 
"Ne znam koliko je vremena prošlo pre nego što je muškarac koji je vozio kolica za prtljag prošao pored i ugledao me. Bio je u šoku. Pitao je kako su me ostavili u avionu. I ja se isto pitam", rekla je.
 
Muškarac joj je pomogao da izađe i otpratio je do aerodroma gde su je dočekali predstavnici Er Kanade. 
 
Portparol aviokompanije potvrdio je da istražuju ovaj incident, te da su u kontaktu s putnicom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.