Ujedinjeni Arapski Emirati daje turistima besplatne SIM kartice

Turisti koji budu pristizali u Ujedinjene Arapske Emirate uskoro će dobijati besplatne SIM kartice s mogućnošću obavljanja međunarodnih telefonskih razgovara i slanja tekstualnih poruka, objavila je Savezna uprava za identitet i državljanstvo u Abu Dabiju.
Ujedinjeni Arapski Emirati daje turistima besplatne SIM kartice
Foto: Pixabay
Besplatne turističke SIM kartice važiće 30 dana i automatski će se obnavljati ukoliko turista produži vizu.
 
Sporazum predstavnika vlasti i TeleKomNowa potpisan je u utorak u Abu Dabiju. 
 
Predsednik i izvršni direktor TeleKomNowa Čarbel Favaz Litani izjavio je da će turistima SIM kartice poklanjati službenici za kontrolu pasoša.
 
"Imaće mogućnost obavljanja razgovara koje će moći da ostvare bilo gde u zemlji", kazao je Litani, dodavši da turisti neće ništa morati da preduzimaju i neće biti potrebna dokumentacija.
 
SIM kartice će biti dostupne za mesec dana. Biće omogućeno 20 MB podataka, tri minuta razgovora na lokalnom ili međunarodnom nivou i pet besplatnih SMS poruka.
  • Perkov Milan

    14.07.2019 06:59
    Bul.Evrope 216
    NE pricajte gluposti. Radio tamo i nikad se vise nebi vracao za nikakve pare. Dvolicnost nemoralnost i bahatost i boze nedaj da ti je sef indijac. Iskompleksirani psihopati. Ukinuli su sve moguce whatsup skype itd hoce da placate svaki minut razgovora posto neznaju vise di da deru ljude nemaju dosta 43433233332 biliona dolara na racunima. Da da nema djaba ni u wc. Sve su pomaterijalizirali sve je skupo. Nisam skrt ali pocelo je da mi se gadi sta izvode. Naravno sve to su im doneli ameri i englezi. SIM ce vas pratiti di god idete itekako imaju nadzor. Ali sve je to paranoja amerikanaca. Najveca farsa u Saudiji je Kralj koji Amrickoj bazi dovoljava da unose i jedu svinjetinu. Netreba komentar.
  • Lazo

    07.07.2019 13:49
    Hvala, ali ne hvala
    20 MB i tri minuta razgovora? Pa to je nista. Mislim da je ovo samo dobra marketing kampanja za lokalni telekom, a drzavi dobro dodje da moze da prati strance.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.