"Last minute" ponude u Sabri i do 40% povoljnije - Grčka od 120 €, Turska od 180 €

Planiranje i odlazak na letovanje često predstavlja trošak koji ne možemo sebi lako da priuštimo. Međutim, zahvaljujući najpovoljnijim "last minute" ponudama turističke agencije "Sabra", odmor je itekako moguć.

Bilo da se odlučite za letovanje u Grčkoj, Turskoj, ili na italijanskom primorju, "last minute" ponude u Sabri su i do 40% povoljnije od redovne prodaje.

Grčka

Evija je najveće grčko ostrvo u Egejskom moru. Najpoznatije i najomiljenije letovalište na Eviji je grad Pefki. Poznat je po velikim površinama borovih šuma i nepreglednim peščanim plažama, kristalno čistom moru i kulturno-istorijskim lokalitetima.

Turistička agencija "Sabra" nudi smeštaj u hotelu "Galini" po odličnoj ceni, srazmernoj kvalitetu i usluzi hotela. Izdvajamo ponudu od 160 evra po osobi za 5 noćenja u periodu od 31.07. - 05.08. Hotel Galini je odličan izbor za kvalitetno proveden odmor na plaži, u centru letovališta na oko 50 metara od velike peščano-šljunkovite plaže.

Tu su još i hotelski smeštaji:

•    V-Del Mar 3* - Jonska obala, u Vrachos Beach-u od 15.08. - 20.08. za 120 evra po osobi. Smešten u centru letovališta na oko 50 metara od prelepe peščane plaže Vrachos Beach.
•    Rachoni  3* - Tasos, letovalište Skala Rachoni od 01.08. - 06.08. za 210 evra polupansion. Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži.

Apartmanski smeštaj u Grčkoj je veoma povoljan sa "last minute" ponudama turističke agencije "Sabra". Edipsos je najstarija banja u Grčkoj sa preko 80 termalnih izvora na plaži i u moru. Ukoliko se opredelite za neku vilu iz ponude na pet, deset ili petnaest noćenja, ostvarujete 20-40% popusta na devizni deo aranžmana i 30% na dinarski deo ponude.

Ostali apartmanski smeštaj u Grčkoj:

•    Leptokarija - omiljeno letovalište naših turista, u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Leptokarija je mesto sa velikom peščanom plažom, toplim morem i prijatnom klimom. Ovde su ulice uvek pune turista, a lep i prijatan odmor na obali mora je zagarantovan.

Za polazak u periodu od 28.07. za pet, deset ili petnaest noćenja ostvaruje se popust od 30% na paket aranžman (dinarski i devizni deo).

•    Skiatos - malo šumovito ostrvo sa 66 prelepih plaža, dok glavni istoimeni grad, Skiatos obiluje prodavnicama, barovima i sjajnim noćnim životom. Tradicionalno grčko mesto koje će zauvek ostati u vašem sećanju.

Za polazak u periodu od 25.07. i 30.07. za pet, deset ili petnaest noćenja ostvaruje se popust od 30% na paket aranžman (dinarski i devizni deo).

•    Skopelos - šumovito ostrvo, poznato po velikom broju prelepih plaža, borovoj šumi i maslinjacima. Glavni grad je istoimeni Skopelos, tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i dobrom noćnom zabavom.

Za polazak u periodu od 25.07. i 30.07. za pet, deset ili petnaest noćenja ostvaruje se popust od 30% na paket aranžman (dinarski i devizni deo).

Turska

Fantastična turistička destinacija u Turskoj je Kušadasi. Primorski grad sa oko 50.000 stanovnika, na obali Egejskog mora u ponudi ima veliki izbor svega.

Hotel Ekin 3* je smešten odmah uz more, a u ponudi ima sjajnu uslugu i dobru cenu. Ukoliko se opredelite za Sabra last minute ponude, možete izabrati aranžman u periodu od 29.07. - 08.08. polupansion za 320 evra za deset noćenja.

Tu su još i hoteli:

•    Aargau 2* - Kušadasi, za period od 08.08. - 18.08. polupansion (švedski sto) od 180 evra. Hotel ima odličnu lokaciju ukoliko ste zainteresovani za šoping, razgledanje grada ili kupanje na različitim plažama Kušadasija.

•    Urgenic 3* - Sarimsakli, za period od 29.07. - 08.08. polupansion od 275 evra. Hotel je smešten na oko 200 metara od plaže i na oko 300 metara od centra letovališta. Savršeno mesto za savršen odmor.

Italija

Što se Italije tiče, preporučujemo destinaciju Lido di Jesolo, popularno letovalište na Jadranskoj obali Italije, sa širokom peščanom plažom koja se proteže čak 15 kilometara duž celog mesta.

Ovo je idealno letovalište za odmor gde možete kombinovati kupanje, provod i šoping. Brojni su barovi, klubovi, restorani, prodavnice, sportski i zabavni tereni i kompleksi. Imamo u ponudi veliki izbor hotela na različitim lokacijama i različitih kategorija.

Hotelski smeštaj u Lido di Jesolo:

•    Bolivar 3* - polazak u periodu od 27.07. - 03.08. - 7 noći, 470 evra polupansion. Hotel je smešten u glavnoj ulici u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Od plaže je udaljen oko 100 metara.

•    New Tiffany 's Park 3* od 27.07. - 03.08. - 7 noći za 420 evra. Hotel je kompletno renoviran i udaljen je od plaže oko 200 metara. Nalazi se u blizini trga Mazzini. Ima bazen za odrasle i decu i idealna je destinacija za letovanje ove godine u Italiji.

•    Tokio 3* - od 27.07. - 03.08. je 445 evra za 7 noćenja. Hotel je smešten na samo 50ak metara od mora u blizini Trga Milano. Usluga u hotelu je polupansion gde se uz obroke dobija čaša vina i bokal vode po osobi.

Turistička agencija "Sabra" nudi veliku ponudu povoljnih aranžmana koje možete plaćati na rate bez kamate. Spisak banaka sa kojima agencija ima ugovor pogledajte na sajtu Sabra Travel.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.