VIDEO: Ovako izgleda let kada platite najskuplju avionsku kartu na svetu

Kako to izgleda leteti kada platite najskuplju avionsku kartu na svetu, poznaju samo oni izuzetno dubokog džepa, ali i jutjuber Kejsi Neistat kojeg je aviokompanija Etihad Airways počastila jednim ovakvim letom.
U videu koji je postavio na svoj kanal, Neistat svojih 11,6 miliona pratilaca vodi kroz Etihad A380, ekstremno skupu privatnu sobu u avionu.
 
Pre nego što je avion uzleteo, jutjuber je dobio slušalice protiv buke, pidžamu, ogrtač i šifru za Wi-Fi konekciju.
 
U kratkom obilasku sobe Neistat pokazuje avionsku dnevnu sobu koja je opremljena s dva masivna kožna sedišta, lično kupatilo i privatnu spavaću sobu.
 
U luksuznoj avionskoj rezidenciji nalaze se i frižider, televizor, više toaletnih potrepština nego u hotelu sa pet zvezdica, tuš i fen za kosu.
 
Kako kaže Neistat, reč je o hotelu na nebu.
 
On je pre nekoliko godina takođe leteo prvom klasom sa Emirates Airlines kada je u videu prikazao račun od 21.000 dolara. Taj video brzo je postao viralan prikupivši više od 70 miliona pregleda.
 
Nije poznato kolika bi bila tačna cena leta sa Etihadom, ali prema Biznis insajderu, povratna karta na relaciji Njujork Siti - Abu Dabi u luksuznom avionu košta 31.000 dolara za jednu osobu ili 41.000 dolara za dve osobe.
 
  • s

    23.12.2019 21:50
    gde idemo
    Ovaj svet je definutivno otisao dodjavola

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.