Svi hoteli na Zlatiboru otvaraju se 1. juna

Od 1. juna svi hoteli na Zlatiboru počeće da rade, a buking je već krenuo, izjavio je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.
Svi hoteli na Zlatiboru otvaraju se 1. juna
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Rezervacije su uglavnom za jul i avgust, a svi hoteli daju popuste od 20 do 30 odsto za boravak u junu. Produžava se i boravak gostiju, koji je do sada iznosio u proseku 4 dana, pa ukoliko se i sezona produži na septembar i oktobar očekujemo ublažavanje ekonomskih posledica epidemije", kaže Živanović.
 
Ističe da će cene biti na prošlogodišnjem nivou i da nema najave povećanja zbog dodatnih higijenskih mera koje će morati svi da preduzimaju.
 
Za vreme vanrednog stanja na Zlatiboru su započeti radovi na rekonstrukciji Kraljevog trga, jezera i kompletnog centra.
 
"Radi se promenada u samom centru, kompletna rekonstrukcija trga i jezera, tako da će centar Zlatibora dobiti potpuno novi izgled. Radovi su obimni, ali će biti gotovi do 1. jula", najavljuje Živanović.
 
Dodaje da će ovog leta gostima biti na raspolaganju i novi turistički lokaliteti, poput novootvorenog kaubojskog grada El paso. Do kraja letnje sezone moguće je da proradi i panoramska gondola od Zlatibora do Tornika.
  • Putovanje

    18.05.2020 12:11
    Niko da ne obavi rezevaciju dok nema popusta od najmanje 50%
  • A

    17.05.2020 14:44
    Sta cemo
    Sa virusom-ocito u domacem tirizmu miruje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.