VIDEO: Putnica izašla na krilo aviona da se rashladi

Nisu retke situacije da putnici na aerodromu ostanu zaglavljeni u avionu dok se ne reši određeni tehnički problem. Međutim, dok zdrav razum zaustavlja većinu ljudi da sami otvore vrata, jedna putnica je ipak to učinila i prošetala krilom aviona.
VIDEO: Putnica izašla na krilo aviona da se rashladi
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na videosnimku na društvenim mrežama vidi se kako žena sedi na krilu aviona, a nakon nekoliko trenutaka na poziv stjuardese se vraća na svoje mesto.
 
Sve se dogodilo na aerodromu Borispil u Kijevu. Neidentifikovana putnica, koja je putovala letom ukrajinskog International Airlinesa iz Antalije u Turskoj do ukrajinske prestonice sa suprugom i decom, navodno je na saslušanju rekla da joj je bilo pretoplo i da je morala da se rashladi.
 
Zbog šetnje krilom Boinga 737 zabranjen joj je svaki budući let kompanijom Ukraine International Airlines. Prema izjavi avio-kompanije, aerodromsko obezbeđenje i policija ustanovili su da žena nije bila pod uticajem droge ili alkohola.
 
Ukrajinska avio-kompanija kritikovala je putnicu zbog neadekvatnog roditeljskog primera, ističući da bi mogla da dobije izuzetno visoku novčanu kaznu.
 
  • Barka

    08.09.2020 12:58
    Da
    Gospođa je primitivna, sebična budala... Nadam se da će da je oglobe tako da nema šansu da ikad više ode na letovanje..
  • Miskec

    07.09.2020 18:39
    Otvaranje vrata u slucaju opasnosti u avionu u iskljucivoj je nadleznosti osoblja aviona, svako otvaranje od strane putnika, a na svim vratima takvo obavestenje stoji kao slika i na domacem i engleskom jeziku, je krivicno delo ugrozavanja bezbednosti putnika i vazduhoplova.
    Putnik ne zna sam da otvori vrata, osim ako ne sledi postupak otvaranja koji je takodje zalepljen na svim vratima, sreca je sto je u pitanju stariji tip aviona pa se nema slajdove na krilima koji se automatski otvaraju prilikom otvaranja vrata inace bi steta bila jos veca.
    Ova putnica ce popiti novcanu kaznu od koje se nece otrezniti dok je ziva, pa je vi Ana opet razumite!
  • Glagoljica

    07.09.2020 12:55
    Mene vise plase putnici od aviona. Sacuvaj boze ko sve leti danas kao ova Ana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.