VIDEO: Najbolji restoran na svetu nalazi se u akvarijumu

Restoran Koral, u okviru luksuznog hotela Apurva Kempinski u Nusa Dui, proglašen je najsavršenijim restoranom na svetu prema ovogodišnjim "Travelers' Choice" nagradama.
VIDEO: Najbolji restoran na svetu nalazi se u akvarijumu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Svoju titulu, restoran Koral stekao je zahvaljujući svom jedinstvenom enterijeru. Naime, ovaj ugostiteljski objekat je smešten akvarijumski prostor.
 
Šef restorana Andrea Astone vešto kreira vrhunski meni, koji sadrži guščju paštetu, vagi govedinu i tartufe, prenosi RTS.
 
U restoranu Koral, gosti mogu uživati u veličanstvenom iskustvu, a u pitanju je kombinacija talenata, lokalnih sastojaka, iznenađujućih kompozicija, koje ga pretvaraju u fantastičnu destinaciju na ostrvu bogova.
 
 
Akvarijum je sjajan način za opuštanje u balinežanskom duhu. Daje vam priliku da uživate u vodenom svetu, a da pritom ne morate zaroniti u besprekorne vode koje okružuju Bali.
 
Enterijer restorana je raskošan i odiše luksuznim vibracijama sa geometrijskim pločicama, izobiljem prirodne svetlosti, zidovima od cigle.
  • Alideda

    28.07.2021 09:44
    Baš i nije neki poseban ambijent. Ima mnogo lepših u svakoj zemlji.
  • Sofija

    26.07.2021 23:11
    Veoma skromno
    Bez trunke cinizma, moram da kazem da je ovo veoma skromno i nista posebno. Videla sam i mnogo lepse i raskosnije podvodne restorane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja