Sveti Stefan se otvara ove sezone

Adriatik Properties saopštio je danas da će "sa zadovoljstvom" otvoriti grad hotel Sveti Stefan za predstojeću turističku sezonu.
Sveti Stefan se otvara ove sezone
Foto: Pixabay

Adriatik properties i hotelski operator Aman zatvorili su prošle godine grad hotel Sveti Stefan i Vilu "Miločer" nakon što im Vlada Crne Gore nije dala garancije da će plaže u okviru hotelskog kompleksa imati hotelski režim, kao i prethodnih godina, da se gostima garantuje mir.

Plaže su prošle godine bile dostupne turistima, ali nisu održavane, nije bilo mobilijara ni tuševa.

Iz kompanije su saopštili da je Privredni sud Crne Gore 7. marta doneo privremeno rešenje da samo oni mogu da koriste plaže i hotel.
 
Adriatik u potpunosti očekuje da će Hotelska grupa Budvanska rivijera i Ministarstvo ekonomskog razvoja poštovati uslove privremene mere.
  • Zemlja čudesa

    11.03.2022 01:25
    Odlična vest!!! Idem na Tasos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.