Hotel omogućio gostima da "ukradu" sve što žele iz sobe

Pokrenut je jedinstveni hotelski boravak koji podstiče goste da odnesu kući - ili "ukradu" - luksuzne predmete vredne više od 2.000 dolara.
Hotel omogućio gostima da "ukradu" sve što žele iz sobe
Foto: Pixabay
Australijski "Prince Hotel St Kilda" je upravo otvorio novu sobu - "ukradi" apartman - za putnike koji se nalaze u Melburnu i traže jedinstveni luksuzan boravak.
Do 31. maja gosti mogu da ostanu u apartmanu i uživaju u ogrtačima, kompletima posteljine, toaletnim potrepštinama, dekoraciji, hrani i piću, a zatim sve to ponesu kući sa sobom. Međutim, postoji jedna caka - to će ih koštati 999 dolara po noćenju.
"Videli smo da se neki gosti trude da prokrijumčare neke stvari iz svoje hotelske sobe, pa smo rešili da razotkrijemo ovo zadovoljstvo. Ukradi apartman dozvoljava gostima da ukradu predmete koji su zaista vredni toga", rekao je menadžer hotela Ben Čen.
 
Apartman će takođe nuditi standardne veličine šampona, čokoladicu i luksuzne proizvode za kupanje kako bi boravak gostiju zaista podigao na viši nivo.
 
Hotel Prince se nalazi na prelepom mestu sa prekrasnim pogledom na okean i blizu je pristaništa St. Kilda, što omogućava gostima da lako uhvate prevoz za istraživanje grada.
 
Kada je odjavljivanje iz apartmana, hotelsko osoblje će ignorisati "ukradene" stvari iz sobe i umesto toga će se pobrinuti da za sobom nisu ostavili nijedan proizvod koji se može ukrasti.

Teme

hotel

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja