Airbnb trajno zabranio zabave u iznajmljenom smeštaju

Platforma za iznajmljivanje privatnog smeštaja Airbnb saopštila je da je trajno zabranila organizaciju bilo kakvih zabava u smeštaju koji nudi širom sveta.
Airbnb trajno zabranio zabave u iznajmljenom smeštaju
Foto: Pixabay
"Privremena zabrana se pokazala efikasnom, a danas zvanično uvodimo zabranu kao našu politiku. Ometajuće zabave i događaji će i dalje biti zabranjeni, uključujući okupljanja na otvorenom", stoji u saopštenju.
Navode i da je stopa održavanja zabava u smeštajnim kapacitetima koje nudi na godišnjem nivou opala za 44 odsto.
Podsećaju da su pojedinci u vreme kada su zbog pandemije korona virusa mnogi barovi i klubovi bili zatvoreni, zabave održavali u iznajmljenim objektima.
 
"Ovo nas je zabrinjavalo i zbog remetilačke prirode neovlaštenih zabava i zbog rizika da ovakva okupljanja šire virus", dodaju iz kompanije.
 
Airbnb je 2020. takođe osnovao ekipu za brzu reakciju u slučaju problema, te predvideo sankcije protiv korisnika koji ne budu poštovali nova pravila ponašanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja