Ovo je plaža u Grčkoj koju turisti iz Srbije najviše pretražuju na Guglu

Ove sezone turisti iz Srbije sve češće na Guglu pretražuju plažu Sani na Halkidikiju.
Ovo je plaža u Grčkoj koju turisti iz Srbije najviše pretražuju na Guglu
Foto: Pixabay
Fotografije belog sitnog peska i tirkizno plave vode su sigurno jedan od glavnih razloga zbog kog ova plaža treba da se nađe na listi letnjih destinacija.
Plaža Sani većim delom pripada luksuznom hotelskom kompleksu Sani Resort, a u pitanju je jedna od najlepših plaža na Kasandri, sa belim peskom, plićakom i tirkiznim morem, piše Nikana.gr.
Plaža Sani nalazi se 45 kilometara južno od Poligirosa i 10 kilometara od sela Nea Fokea.
 
Ova plaža je nagrađivana Plavom zastavom za svoju čistoću, a duž obale je dug drvored koji posetiocima pruža lep hlad i stvara opuštajuće okruženje.
 
Sani je dobro organizovano odmaralište sa modernim sadržajima i mnoštvom mogućnosti smeštaja.
 
 
Jedini deo koji je na raspolaganju posetiocima koji nisu gosti kompleksa nalazi se ispred kafića Anemos. U ovom delu je često gužva, posebno vikednom kada dolaze građani Soluna. Predviđen je i prostor za posetioce sa sopstvenom opremom. U sezoni se parking mesto plaća 20 evra, a uključuje i ulaznicu za kompleks, a besplatno parkiranje moguće je na 400-500m od plaže.
 
Sani Resort vredi posetiti, prošetati se uređenim parkom, posetiti crkvu i luksuznu marinu, okupati se na zaista divnoj plaži. Na plaži Sani vas očekuje i lep zalazak sunca.
  • Lopovska posla

    08.07.2022 10:17
    Samo ste zaboravili da napišete da je prenoćište u hotelu Sani beach 630€ po noćenju.Tzv. full board je 708€ po danu,pa ko voli nek izvoli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.