Najsramotnije situacije koje su putnici iskusili na aerodromima i u avionima

Biznis insajder je objavio članak u kojem je naveo najsramotnije situacije koje su putnici iskusili na aerodromima i u avionima. Sve su se desile ove godine.
Najsramotnije situacije koje su putnici iskusili na aerodromima i u avionima
Foto: Pixabay
1. Posle četiri nedelje putovanja po Evropi, Stefani i Endrju Braham stigli su na aerodrom u Rimu da bi se vratili kući u Australiju, samo da bi saznali da im je Kantas ervejs zabrljao rezervaciju i ispostavilo se da njihova 13-mesečna devojčica treba da leti posebnim letom. Propustili su let, naravno, a zatim su narednih 20 sati proveli na telefonu sa korisničkom službom pokušavajući da pronađu karte za zajednički let kući.
2. Osoblje Delta erlajnsa zaboravilo je da stavi putnička invalidska kolica na njegov let od Njujorka do Dablina. Čovek je proveo dva dana na odmoru bez invalidskih kolica - čak je razmišljao da odleti kući da bi dobio rezervna.
3. Žena je izgubila svoj prtljag vredan 1.000 dolara u kojem je bio njen nakit i venčanica, kada je letela iz Lisabona za Dablin preko Frankfurta. Morala je da kupi dodatnu odeću za svoj medeni mesec, rekla je za Insajder. Njena kuma je takođe izgubila svoj prtljag, ali ga je pronašla koristeći Apple AirTag.
 
4. Let Delte je bio primoran da se okrene iznad Atlantskog okeana nakon dva sata leta kada je posada otkrila da postoji problem sa gorivom. Avion je morao da se vrati na njujorški aerodrom JFK.
 
5. Amerikan erlajns je rekao putniku da uzme svoju torbu, uprkos tome što je pronađena 6.440 km dalje na londonskom aerodromu Hitrou.
 
6. Amerikan erlajns je u julu otkazao let desetogodišnjoj putnici koja je krenula iz Ričmonda u Virdžiniji u posetu rođacima u Bostonu, s tim što je trebalo da presedne na aerodromu u Njujorku. Međutim, avio-kompanija nije obavestila njene roditelje o otkazanom letu. Na kraju, rođaci su se vozili šest sati do aerodroma u Njujorku da pokupe desetogodišnjakinju. Ista avio-kompanija ranije tog meseca nakratko je izgubila 12-godišnju devojčicu koja je takođe putovala sama. Majka je o incidentu obaveštena samo sat vremena nakon sletanja, kada ju je otac pronašao na aerodromu u Majamiju.
 
7. Amerikan erlajns je rekao putnicima da izađu iz aviona u koji su se upravo ukrcali nakon pet sati kašnjenja jer je pilotima ponestalo vremena. Pilot koji je radio za avio-kompaniju 23 godine rekao je za Insajder da piloti "apsolutno mrze da ovo rade putnicima".
 
8. Putnici su morali da čekaju u avionu bez klime, hrane i pića šest sati. Amerikan erlajns je saopštio da je do kašnjenja došlo zbog vremenskih prilika i problema sa održavanjem.
 
9. Putnici na letu Britiš ervejsa primili su e-poruku usred leta u kojoj se navodi da je njihov let sa presedanjem otkazan. Povrh toga, neki putnici su izgubili svoj prtljag.
 
10. Deveruša koja je putovala iz Mineapolisa na venčanje svoje sestre u Grčkoj rekla je da je Er Kanada izgubila haljinu, otkazala povratni let i pretvorila putovanje u četvorodnevnu noćnu moru.
 
11. Menadžer u kompaniji za logistiku putovanja koji je platio let od 11.000 dolara za radnu konferenciju u Evropi kaže da je Er Kanada molila "njegovih" 25 ljudi da izađu iz aviona jer je bio pretežak za poletanje. Tada su izgubili i njegovu torbu.
 
12. Tridesetčetvorogodišnja žena sa fibromialgijom i lupusom rekla je da su je "napustili" zaposleni u Er Kanadi nakon što je njen let otkazan i da su morali putnici da je guraju kroz aerodrom u invalidskim kolicima.
 
13. Par u 80-im godinama zaglavio je u Meksiku bez lekova za srce nakon što je njihov let dva puta otkazan.
 
14. Četvoročlana porodica propustila je Diznijevo krstarenje od 5.500 dolara koje je kupljeno kao rođendanski poklon njihovoj deci nakon što je Er Kanada otkazala let. Umesto toga, porodica je praznike provela na nekoliko aerodroma spavajući na sedištima.
 
15. Er Kanada je poslala mačke putnika iz Toronta u San Francisko bez njega – a zatim mu je rekla da ode po njih. Mačke su, u stvari, putovale u prtljažniku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.