VIDEO Restoran u Šangaju je hit: Gosti jedu dok po njima padaju sneg i ružičaste latice

Šangaj ima restoran u kojem gosti mogu da uživaju u svom jelu dok po njima pada sneg.
Radi se o jednom restoranu u okrugu Minhang, a koji osim hrane svojim gostima nudi živu muziku, LED ekrane koji prekrivaju ceo plafon i svetlosne efekte, prenosi Smart Shanghai.  
DJ koji pušta muziku je zaslužan za dobru atmosferu, a na jelovniku su ulična hrana i pivo, a zanimljiv je i način na koji poslužuju pojedinu hranu. Naime, specijalitet restorana je kanta škampa koju donesu na sto, poliju je alkoholom i potom zapale. 
Svojim gostima nude i mogućnost da podele sliku svojih ljubimaca na velikom ekranu.
 
Imaju poseban uređaj za penu koji raspršuje sapunicu na sve goste. Sneg pada tri puta dnevno i to u 8 ujutro, 22 sata i u ponoć. U 22 sata sneg se pretvara u ružičaste latice koje padaju sa plafona. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja