Turisti sa Sardinije hteli da odnesu 22 kilograma peska i školjki, kažnjeni i sa do 3.000 evra

Italijanski carinici pronašli su 22 kilograma ukradenog peska i školjki sa Sardinije u turističkim torbama, rekli su izvori u utorak usred nastavka aktivnosti lovaca na peščane uspomene.
Turisti sa Sardinije hteli da odnesu 22 kilograma peska i školjki, kažnjeni i sa do 3.000 evra
Foto: Pixabay
Carinici i obezbeđenje koji rade na aerodromu Algero pronašli su 10 kilograma peska, sedam kilograma šljunka i pet granita izvađenih sa kultnih plaža na severu ostrva između 15. i 30. jula.
Turisti koji su napustili aerodrom Rivijera del Koralo bili su Rumuni, Poljaci, Šveđani, Španci, Srbi i Italijani, rekli su zvaničnici.

Izrečene su novčane kazne od 500 do tri hiljade evra, kao i zaplena nezakonito stečenog peska i drugog primorskog materijala.

  • A u

    11.08.2022 13:01
    Srbiji
    Vlast proda Kinezima i Arapima vodu, zemlju, zlato, oranice, vazduh, planine, šume,... (nastavita sami) i nikom ništa! To je zemlja! Tu je sve džabe, pa i život domorodaca. Dobrodošli u Smrdiju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja