VIDEO: Airbnb će omogućiti fanovima "Fantoma iz opere" da iznajme Parisku operu

Airbnb fanovima mjuzikla "Fantom iz opere" 16. jula se pruža mogućnost boravka u Pariskoj operi (Palata Garnije) koja je inspirisala slavnu priču, piše Architectural Digest.
VIDEO: Airbnb će omogućiti fanovima "Fantoma iz opere" da iznajme Parisku operu
Foto: Pixabay
Loža broj 37, to jest, Loge d'honneur, najveća i najekskluzivnija operska loža u tom teatru iz 1875. godine, za ovu priliku je zamišljena kao luksuzna spavaća soba dostojna aristokrata iz devetnaestog veka. Prostor ima pogled na pozornicu i opremljen je pozlaćenim nameštajem koji se sastoji od crvenog, plišanog tepiha i brokata kojim je loža obložena.
Za goste će biti organizovan i obilazak Palate Garnije, koji uključuje i podzemno jezero na kojem je Fantom živeo u priči, a koje inače nije otvoreno za javnost.
Deo ture su i privatni plesni studiji sa pogledom na grad, "privatna baletska inicijacija" koju vodi baletan Pariske opere, ekskluzivni recital, ali i večera u prostoru u kojem se održavaju probe za plesače, poznatom kao "Foyer de la Dance", koji je ovekovečio impresionista Edgar Dega.
 
Goste, koji će prenoćiti u palati, dočekaće Veronika Laru, praunuka Gastona Larua, čoveka koji je napisao roman koji je nadahnuo muzičku adaptaciju.
 
"Klasik mog pradede je tokom godina inspirisao tolike ljude. Ovo je savršeno vreme da mu se oda počast i zato će na slavnom mestu radnje voljenog romana biti dočekani fanovi koji će dobiti priliku koja se javlja jednom u životu. Pomalo deluje poput fantazije. Mislim da će biti pomalo neverovatno", rekla je u saopštenju za javnost.
 
Deo Airbnb-jevog projekta je i finansiranje renoviranja loža iz 19. veka i pružanje pomoći Pariskoj operi kako bi obnovila svoju striming platformu, piše Rojters.
 
  • pera

    16.02.2023 20:31
    ..
    Cena...sitnica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.