Beogradski aerodrom među četiri najbolja u svetu po kvalitetu usluge

Aerodromi u Beogradu, Portu, Gvanakasteu i Puerto Plati, četiri aerodroma iz mreže kompanije Vansi, proglašeni su ove godine za najbolje na svetu po kvalitetu usluge.
Beogradski aerodrom među četiri najbolja u svetu po kvalitetu usluge
Foto: 021.rs

Međunarodni savet aerodroma dodelio je beogradskom aerodromu nagradu za aerodrom sa najljubaznijim i najposvećenijim timom.

Gvanakaste je proglašen za aerodrom koji svojim korisnicima pruža najbolje iskustvo u procesu putovanja.

Međunarodni aerodrom Osaka rangiran je kao prvi po tačnosti u okviru OAG Lige tačnosti, navodi se u saopštenju.
 
"Te nagrade ilustruju sposobnost kompanije Vansi da održi nivo svojih aktivnosti u pogledu kvaliteta usluga, uprkos veoma dinamičnim uslovima oporavka saobraćaja", dodaje se u saopštenju.
  • boger

    07.03.2023 21:22
    kakodane
    Kada budem mogao normalno priđem, uđem i izađem sa aerodroma, bez najmanje kilometra pešačenja, bez da pokisnem ili uništim točkiće na koferima, kada me ne budu spopadali divlji taksisti, kada ne budem u riziku od večitog gradilišta... Tada ću tek moći da mislim o kvalitetu usluge osoblja. Do tada ću da ih proklinjem nekoliko puta mesečno ili da biram Franca Lista kada god mogu.
  • Jogi Letač

    07.03.2023 11:17
    Maja i Dejan, za početak se informišite o mogućnosti parkiranja na aerodromu. Postoji ogroman parking (Tesla parking ili tako nešto) gde možete parkirati po 300 din na dan, a imate i nekoliko sati besplatno, ako čekate nekog. Bus besplatno vozi sa terminala na parking i obrnuto na svakih 10 minuta. E sad, ko hoće da parkira u garaži kod terminala, onda izađe to dobro, pošto se plaća po satu. Na stranu to, iz teksta je nejasno da li su ocenjivani aerodromi koje drži Vansi ili svi aerodromi. Mislim da je ovo prvo u pitanju.
  • Pljuvačka

    07.03.2023 11:06
    Ovde izgleda komentarišu samo oni koji nikada nisu ni bili na aerodromu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.