Vreme je za novu rafting avanturu koja se pamti: Provod, hrana i odmor u Rafting Centru Drina - Tara

Nova sezona u Rafting Centru Drina - Tara zvanično je otvorena - to znači da će prve veće grupe gostiju iz svih zemalja regiona (pa i sveta) na svojoj avanturi biti već polovinom marta.

Oni sa najvećom adrenalinskom željom imaće jedinstvenu priliku da iskuse Vaskršnji i Prvomajski rafting, uzbuđenje koje se teško opisuje.

Kada se tope snegovi sa Durmitora i okolnih planina, podignu nivo Tare i Drine na maksimum, a gosti – rafteri, jašu na talasima visokim po nekoliko metara. kako kažu domaćini, ovo je neponovljiv doživljaj i dan koji se pamti celog života.

Oni koji žele malo mirniji, ali i dalje uzbudljiv provod iskusiće prirodu u vidu izleta i hikinga, a ostatak dana odmaraće u ušuškanom rafting centru sa mnoštvom aktivnosti, u prirodi i u izobilju domaće hrane.
 
Sa terasom nad samom rekom i njenom divljom lepotom, pogledom koji opija gde god se okrenete, uživaju i oni kojima nije prvi put da dolaze u Rafting Centar Drina - Tara.
 
 
Popusti za prolećni rafting u aprilu i maju
 
Izvanredne aranžmane za rafting Tarom i brojne druge aktivnosti u prirodi, sa nižom cenom radnim danima, domaćini su već pripremili i pozivaju vas da obezbedite svoje mesto pre velikih gužvi. 
 
Da li ste bili na planini Zelengori? Ko nije bio, teško da može znati šta je iskonska lepota, a onaj koji je bio - obavezno dolazi ponovo. Domaćini organizuju izlete na ovaj planinski biser Balkana, na kome možete sa društvom obilaziti brojna jezera, a to je pravi i najbolji beg od gradske vreve, užurbanosti i gužve.
 
Mnogi kažu da su na vrhovima Zelengore spoznali sebe, a drugi tvrde da su tek tu upoznali prirodu, njen značaj, lepotu i veličanstvenost. Veliki broj turista sanja da se u toj ušuškanosti tišine i divljine nastani u nekoj kolibici, ali izlet je sasvim dobra doza ovog osećaja.
 
Kao novina ove sezone, na zvaničnom sajtu Rafting Centra Drina - Tara ne propustite redovne, sezonske popuste i promo-pakete za najpopularnije aranžmane. 
 
Specifičnost Rafting Centra Drina - tara je mogućnost i želja domaćina da se prilagode posetiocima - zato ćete u svojoj narednoj poseti primetiti da sve nekako bolje paše, te da su vaše sugestije poslušane.
 
Najbolji smeštaj za rafting avanturu na Tari
 
Ceo kompleks bungalova se nalazi na samoj obali reke, sa pristaništem za čamce u središnjem delu kampa, što je idealna pozicija za sve rafting ture i druge naše aktivnosti u prirodi.
 
 
Ove godine vas očekuju obnovljeni smeštajni kapaciteti, novi lux bungalovi i apartmani, renovirana terasa - ali i iznenađenje koje ćete otkriti sami.
 
Tradicionalni specijaliteti – može!
 
Trpeza u Rafting Centru Drina - Tara je neopisiva. Osim tradicionalnih jela pripremanih na stari način, ispod sača i u pećima kakve više ne postoje, tu su i novi specijaliteti kuće.
 
Kvalitet i poreklo hrane na prvom su mestu, a domaćini su vredno cele zime pripremali domaći pršut, slaninu, domaću suvu jarčevinu i ovčiju stelju, domaće kobasice i vrhunski kulen. 
 
Sve to garantuje uživanje u tradicionalnoj kuhinji kakvo nigde drugo ne možete doživeti. Svakog jutra se iz planinskih sela dopremaju sveži mladi janjci, kupuju se isključivo domaće svinje, hranjene zdravom prirodnom hranom, te junetina, teletina, stari skorup/kajmak, kao i sirevi koje ćete pamtiti.
 
Bogati jelovnik nije zaboravio ni na vegetarijance i vegane, ali ni na goste koji jedu hranu bez glutena.
Najbolji provod je na raftingu
 
Večernji provod u Rafting Centru Drina - Tara je, po ocenama gostiju, jedan od najboljih u regionu. Nakon raftinga, izleta, vožnje kvadovima i šetnje po prirodi, uveče vas čeka provod uz vatru i živu muziku, a oni koji su više za mirniju atmosferu mogu da uživaju u večeri, žuboru reke i tišem ambijentu.
 
Restoran je smešten na tri nivoa, sa velikim terasama koje se nadvijaju nad rekom. Ove terase iznad same vode su već sada prepoznatljivo obeležje u regionu, kao mesto gde se dešavaju najbolje žurke - a domaćini nagoveštavaju da će naročito dobar provod biti baš ove sezone.
 
"Nikada ne propuštamo priliko da napomenemo da su vikend aranžmani (petak i subota noć) prilagođeniji za naše goste koji žele da se dobro provedu na večernjim žurkama sa živom svirkom, a da su aranžmani ostalim (radnim) danima sa mirnijom atmosferom uveče, savršeni za one koji žele da uživaju u odmoru u prirodi, uz reku. To svakako ne znači da i drugim danima nema muzike uveče u našem restoranu i na našim terasama", poručuju domaćini Rafting Centra Drina - Tara.
 
 
Za novu sezonu obnovljena je velika količina vrhunske opreme za rafting, za sve vremenske uslove i koju gosti koriste za svoje avanture potpuno besplatno.
 
Napunite baterije u prirodi i već sada rezervišite mesto za svoju adrenalinsku avanturu - a ne zaboravite da pozovete i dobru ekipu, željnu iznenađenja.

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja