VIDEO: "Lufthanza" uvodi bračne krevete na prekookeanskim letovima

Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" odlučila je da, u cilju unapređenja usluga, u nove kabine u prvoj klasi na prekookeanskim letovima ubaci bračne krevete.
VIDEO: "Lufthanza" uvodi bračne krevete na prekookeanskim letovima
Foto: Pixabay
Prema pisanju britanskog portala "Tajm-aut", ponuda duplih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma.
Nemački avio-prevoznik "Lufthanza" najavio je da će uskoro imati "Suite plus" sedišta u prvoj klasi, koja će parovima obezbediti sopstvenu sobu, a uvešće i bračne krevete, sopstvene sisteme grejanja, kao i zidove do plafona, klizna drvena vrata, ormare, trpezarijske stolove, specijalne gurmanske menije i sedišta široka jedan metar.
Tako će ta avio-kompanija imati neke od najluksuznijih opcija za duge relacije, a kako navode iz kompanije, ove novine su deo projekta unapređenja usluga "Alegris".
 
Očekuje se da će ceo plan, koji uključuje podelu sedišta avio-prevoznika u sedam klasa na dugim rutama, koštati 2,5 milijardi evra i trebalo bi da bude u potpunosti realizovan do 2025.
 
Bračne krevete na dugolinijskim letovima već imaju "Katar erlajns", "Etihad" i "Singapur erlajns" ali su te opcije veoma skupe, od oko 3.000 do više od 20.000 dolara.
 
  • Bojan

    09.03.2023 09:51
    ...
    E, a da li dobiješ individualno pakovanu noblicu ili kesicu sa 3 listića čipsa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.