Cene ležaljki na crnogorskom primorju: Od 20 do 180 evra, a tek sledi poskupljenje

Cene plažnog mobiljara različite su od Ulcinja do kraja Boke. Visinu cene ne određuje samo plaža na kojoj ležite, već i red ležaljke koju ste odabrali.
Cene ležaljki na crnogorskom primorju: Od 20 do 180 evra, a tek sledi poskupljenje
Foto: Pixabay
Negde su cene plažnog mobiljara 20, 40, a na pojedinim plažama čak i 180 evra, piše RTCG.
Cena zavisi i od toga da li želite da je plićak ispred vas, pa ćete tu ležaljku platiti nekoliko desetina evra više od one od koje ćete do vode morati pružiti korak.
Tražnja diktira ponudu, a sezona 2023. će, smatra profesor Miško Rađenović, biti odlična. Ipak poručuje da je jedan deo ponude preskup.
 
"Siguran sam da je već u ovom momentu jedan veliki deo ponude na plažama previše uvećao cene", kaže Rađenović na TVCG i kaže da možemo očekivati i poskupljenja.
 
"Cene mobiljara neće ostati na ovom nivou, nego se znatno menjaju sa prvim danima jula i takve će ostati do početka septembra ili kraja avgusta", kaže Rađenović.
 
Dok nekim turistima cene ne smetaju, drugi ih nazivaju legalnom pljačkom.
  • Joki

    30.06.2023 13:35
    18 godina nisam otisao u CG, ni ne planiram. Dovoljno je sto ih srecem po NS-u.
  • Mirko

    30.06.2023 09:48
    CG je smesna prica
    Ovi su zavrsili sa mnogim turistima iz Srbije. Za te pare koje traze a ne nude nista turistima ima ultra All u Hurgadi sa avio prevozom, resort grmi, bazeni ,topovi, more cisto nema kanalizacije, plaza sa lezaljkama i suncobranima obezbedjena, peskiri svaki dan cisti, klopa fantazija na max tri obroka plus uzine, pice dok ne padnes koliko hoces, voda u flasicama free svaki dan, barovi, snekovi, i trce konobari oko tebe i sluze te kao Tita i sve to za
    4 soma evra plus baksisi vrednim konobarima i sobarima.
  • Dule

    30.06.2023 03:39
    Nikad
    CG nikad u zivotu, neljubaznost, prljavština i da ne nabrajam. Za manje para i više dana mogu da provedem svoj odmor ka gospodin. CG??? Gadi mi se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja