FOTO: Zaleteo se kolima na trajekt koji je već isplovljavao - pogledajte rezultat

Beograđanin se automobilom u Crnoj Gori zaleteo na trajekt koji se već udaljavao od obale, ali, na sreću, niko nije povređen i pričinjena je zanemarljiva materijalna šteta.
FOTO: Zaleteo se kolima na trajekt koji je već isplovljavao - pogledajte rezultat
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Vijesti" pišu da je do incidenta došlo na trajektnom pristaništu u Lepetanima, juče oko 18 časova. Vozač automobila beogradskih tablica je umalo upao u more, pokušavajući da se po svaku cenu ukrca na trajekt "Trideseti avgust".
Prema navodima očevidaca, vozač se, turirajući automobil, zaleteo i pokušao da se ukrca na krmenu rampu trajekta, iako je brod koji je bio pun drugih automobila već bio započeo manevar isplovljavanja.
 
Vozač je to, navodno, uradio uprkos tome što su ga redari Morskog dobra koji regulišu saobraćaj na pristaništu i ukrcaj na trajekte upozorili da je ukrcaj na "Trideseti avgust" završen i da će morati da sačeka drugi trajekt da bi prešao u Kamenare, pišu "Vijesti".
 
 
Međutim, čim su redari okrenuli leđa, vozač se zaleteo automobilom prema ukrcajnoj rampi trajekta.
  • /

    13.07.2023 23:57
    /@@
    @ja
    takvi letuju u cg.
    ovaj tip je garant litijas
  • Ja

    13.07.2023 19:13
    @Marija

    A komentar kao ti pišu oni koji nisu sposobni da plate letovanje ni u Albaniji
  • 3OPAH

    13.07.2023 18:16
    Gledao mnogo filmova kako automobili preleću provalije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja