Ležaljka na Svetom Stefanu 200 evra

Hotelski rizort Aman Sveti Stefan u Crnoj Gori je otvoren i objavljeni su pojedini detalji od Kraljičinoj i Kraljevoj plaži.
Ležaljka na Svetom Stefanu 200 evra
Foto: Pixabay
Naime, od hotelskih kapaciteta od 14. jula u funkciji je vila Miločer, za čije goste je rezervisana Kraljičina plaža. Na Kraljevu plažu mogu i drugi posetioci, ali ako ležaljke plate 200 evra, prenose crnogorske Vijesti.me.
Kao što je već poznato, ostrvo Sveti Stefan je nakon dve godine otvoreno za turističke obilaske. Ulaz za odrasle košta 25 evra, dok je za decu do 12 godina besplatan.
Kako je najavljeno iz Amana, posetioci će do kraja letnje sezone po navedenoj ceni imati priliku da izaberu jedan od šest termina za šetnju ostrvom uz vodiča. Međutim, turisti uglavnom nisu informisani o turama.
  • Ranko

    18.07.2023 20:47
    Moj skutere
  • Realista

    18.07.2023 15:13
    ateizam
    Bože, koji idijoti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja