Er Srbija: Zbog zabrane točenja goriva na aerodromu moguće kašnjenje letova

Moguć je uticaj na saobraćaj avio-kompanije zbog duge zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", saopšteno je iz ove firme.
Er Srbija: Zbog zabrane točenja goriva na aerodromu moguće kašnjenje letova
Foto: 021.rs

Kako se navodi, moguće je da će tokom večeri i noći ovo uticati na saobraćaj usled nepovoljnih vremenskih uslova i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova.

"Aktuelna zabrana proglašena je u 15.46 časova, i prema trenutnim informacijama trajaće do 18 časova. Ta duga zabrana, posledično bi mogla uticati na saobraćaj Er Srbije i u jutarnjem talasu", navodi se u saopštenju.  

Navodi se da "nadležne službe nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja, i da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani".
 
"Svi putnici koji izgube svoje konekcije biće preusmereni na druge odgovarajuće letove", navodi Er Srbija.
 
Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.
  • Zika zivac

    16.08.2023 10:08
    Pitanja
    Mnogo odgovora minimalno ili nista,samo glupa objasnjenja. Od kad je to nacionalna kompanija kupili neki arapi za sicu sad je unistavaju prodace i delovima i zgrnuti lovu pa put pd noge.
  • Joki

    07.08.2023 20:31
    A sta se to dogadja na aerodromu? Kakve zabrane tocenja goriva? Zasto? Ko stoji iza ovog visemesecnog haosa???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.