VIDEO: Stjuard podelio savete koji će sprečiti dečje izlive besa u avionu

Smiriti decu tokom avionskog leta može se činiti nemogućom misijom, ali stjuard Kevin ima nekoliko korisnih trikova koji bi pomogli pomoći roditeljima male dece koja prvi put lete.
VIDEO: Stjuard podelio savete koji će sprečiti dečje izlive besa u avionu
Foto: Pixabay
"Prvo što treba da učinite je da prihvatite činjenicu da bi vaše dete moglo da plače tokom leta. Jedina stvar koja više iritira od dečjeg vrištanja i plača jeste neko ko ne prestaje da se žali na dete koje vrišti i plače u avionu", rekao je u videu koji je objavio na TikTok.
Prema Kevinu, da biste izbegli stres za vas ili svoju decu, ključno je da na aerodrom dođete na vreme. Roditelje takođe moli da ponesu sve stvari na koje su deca navikla kod kuće.
"Svakako bih uzeo grickalice i vodu. Prema iskustvima putnika, sletanje može biti zastrašujuće i neprijatno za decu, ali pomaže ako tada nešto jedu jer im gutanje može pomoći da ih manje bole uši", dodao je.
 
Prema Kevinu, problema s decom u avionu nema sve dok ne trče gore-dole po prolazima i ne mrve kekse po podu.
 
@ichbinvin Replying to @kiley and lily ♬ original sound - keVin

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja