Gradonačelnik Pule: Nećemo zabraniti alkohol i toplese na plažama

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić poručio je danas da grad neće zabraniti toplese i alkohol na plažama.
Gradonačelnik Pule: Nećemo zabraniti alkohol i toplese na plažama
Foto: 021.rs
Zoričić je to poručio reagujući na naslove u medijima i, kako navode, pogrešne zaključke na osnovu političke platforme "Možemo Pula" i istakao da neće zabraniti toples, ni alkohol na plažama.
U javnost je dospeo predlog odluke za javnu raspravu, kakvu imaju mnogi gradovi u Hrvatskoj, u kojoj se govori o tome da se ne stvara nered na plažama, ne razbijaju boce i da se svi ugodno i sigurno osećaju na javnim gradskim plažama.
Trenutno je u Odluci o komunalnom redu zabranjeno konzumiranje alkoholnih pića na svim javnim površinama, što uključuje i plaže, ta je odluka usvojena jednoglasno na Gradskom veću još 16. novembra 2021, a za nju su glasali i zastupnici Možemo. 
 
"U istoj odluci, za koju je glasalo očito podvojeno Možemo, propisano je postavljanje kamera koje će biti usmerene na delove gde je postavljena urbana oprema veće vrednosti", navode iz Grada.
 
Zoričić je, kako prenosi Hina, pritom ponovo optužio pulski Možemo za destrukciju, rekavši da mu je žao što, zbog njihovih laži, Pula puni medijske naslovnice.

Teme

Pula
  • B

    21.10.2023 18:21
    tako je
    Pravda za toples i alkose na plazi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja