Zaposlili transeksualce kao stjuardese

Tajlandski avioprevoznik PC Air zaposlio je transeksualce kao stjuardese da bi se izdigao iznad konkurencije koja je preuzela nebo.
Tajlandski avioprevoznik PC Air zaposlio je transeksualce kao stjuardese da bi se izdigao iznad konkurencije koja je preuzela nebo.

PC Air, nova kompanija koja planira čarter letove širom Azije, prvo je zapošljavala samo žene i muškarce kao letačko osoblje. Međutim, predomislili su se nakon što su dobili 100 prijava za posao od tranvestita i transeksualaca. Oni su izabrani zajedno za 19 devojaka i sedam muškaraca. Ova ekipa će prvi put leteti od Suvarnabumi aerodroma u Bankoku do provincije Surat Tani u južnom Tajlandu. Nadaju se novim linijama već ovog meseca.

Kvalifikacije koje su se tražile na razgovoru za posao od transvestita su bile iste kao za ženski deo ekipe stjuardesa, sa dodatnim zahtevima kao što su: da poseduju ženstvene crte lica i telo nalik ženi, potom da pričaju i hodaju kao žensko uz nežan glas i pravi stav.

Iako skoro da nema diskriminacije za transvestite i transeksualce na Tajlandu, on nisu zvanično priznati kao žene i na njihovim ličnim kartama će uvek pisati "muski pol". Na Tajlandu su oni mnogo prisutniji i transparentniji nego u drugim državama. Za razliku od drugih zemalja na Tajlandu su oni kao po pravilu zaposleni na mnogim poljima, a naročito ih ima u parfimerijama ili apotekama, gde ćete pronaći travestita za prodavca.

  • Severac strašni

    25.12.2011 17:00
    da prostite ali ovaj drugi sa leve strane izgleda lepše od većine devojaka
  • ns

    16.12.2011 12:30
    Izgleda treba imati muda da letiš sa tom kompanijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.