Putnik izašao na krilo aviona dok je bio na pisti: Drugi putnici kažu da ih je tako spasao

Međunarodni aerodrom u Meksiko Sitiju saopštio je da je jedan muškarac otvorio izlaz za vanredne situacije i izašao na krilo aviona, koji je na pisti čekao poletanje, nakon čega je priveden u policiju
Putnik izašao na krilo aviona dok je bio na pisti: Drugi putnici kažu da ih je tako spasao
Foto: Pixabay
Nakon toga je 77 putnika u tom avionu potpisalo izjavu u kojoj su naveli da ih je avio-kompanija ostavila da u zatvorenom avionu stoje na pisti duže od četiri sata bez ventilacije i vode, preneo je AP.
 
"Nedostatak vazduha i vode stvorili su uslove koji su ugrozili zdravlje putnika i čovek nam je spasao živote", naveli su putnici u izjavi.
Izveštaj o incidentu koji je kasnije predat aerodromskim vlastima u velikoj meri je potvrdio tu verziju.
 
"Let je bio predviđen za 8.45 časova, ali su instrumenti signalizirali na neku neispravnost, zbog čega je pilot morao da se vrati sa piste za uzletanje. U 11.37 meksička avio-kompanija prijavila je da je u avionu došlo do nereda zbog nezadovoljstva putnika", navodi se u izveštaju.
Dodaje se da je jedan putnik otvorio vrata za hitne slučajeve i izašao na krilo, a potom se vratio u avion, nakon čega je, u skladu sa propisima, letelica morala da bude zamenjena.
 
Aerodromske vlasti nisu identifikovale čoveka, a odbile su da komentarišu da li on ostaje u pritvoru i da li će protiv njega biti podignuta optužnica.
 
Na kraju je let iz Meksiko Sitija za Gvatemalu Siti kasnio četiri sata i 56 minuta. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja