Šest osoba povređeno prilikom otežanog sletanja aviona na Havajima

Jedan putnik i pet članova posade povređeni su prilikom otežanog sletanja aviona "Amerikan ejrlajnsa" na aerodrom Kahului na Havajima, saopštila je ta avio-kompanija.
Šest osoba povređeno prilikom otežanog sletanja aviona na Havajima
Foto: Pixabay
Povređeni su prvobitno prevezeni u bolnicu, ali su kasnije svi pušteni.
 
"Let 271 Amerikan ejrlajnsa od Los Anđelesa do Mauija imao je problema pri sletanju", saopštio je "Amerikan ejrlajns" za CNN, dodajući da je po sletanju avion samostalno došao do aerodromskog izlaza, gde su putnici napustili avion.
Avion Erbas A320, u kome je bilo 167 putnika i sedam članova posade, kako navode iz američke kompanije, skinut je sa reda letanja, radi inspekcije.
 
"Sigurnost naših kupaca i članova tima je naš glavni prioritet", dodala je kompanija.
Da je bilo poteškoća pri sletanju aviona za CNN su potvrdili i iz Odeljenja za transport Havaja, dok je američka Federalna uprava za vazduhoplovstvo (FAA) najavila je da će povodom tog događaja sprovesti istragu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja