Putnik na silu pokušao da upadne u pilotsku kabinu na letu za Split, pa se zaključao u toalet

Nepoznata osoba pokušala je na silu da uđe u pilotsku kabinu aviona kompanije Norvežan er, koji je jutros u 6.50 časova trebalo iz Osla da poleti za Split.
Putnik na silu pokušao da upadne u pilotsku kabinu na letu za Split, pa se zaključao u toalet
Foto: Pixabay
Kada joj to nije uspelo, zaključala se u toalet u zadnjem delu letelice.
 
Norveška policija je kasnije tu osobu identifikovala kao 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, piše Slobodna Dalmacija.
Motiv za ovaj čin za sada nisu poznati.
 
Avion je bio pun putnika koji su mahom putovali na odmor u srednju Dalmaciju. Većina njih nije primetila da se nešto događa, pa čak ni oni koji su sedeli u prednjem delu aviona.
 
"Avion je već bio krenuo i dok se kretao prema delu piste za poletanje, odjednom se zaustavio. Prvo obaveštenje pilota bilo je da je došlo do tehničkih problema i da moraju da stanu. Policajci su ušli u prednji deo aviona i nakon kratkog razgovora uputili se pozadi, gde se muškarac zaključao. U avionu je nastala gužva, svi su hteli da vide šta se dešava, pa se nije moglo dobro uočiti da li su policajci nasilno ušli u toalet ili se taj putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma", ispričao je portalu jedan od putnika, Senad Bišćević, koji je sa suprugom putovao u Vodice.
Kako je naknadno saopštila policija, dotična osoba nije delovala da je pod uticajem alkohola, ni da je pod uticajem nekih drugih opijata. Za sada se ne zna kakve su joj bile krajnje namere.
 
Nakon što su sređene sve formalnosti, novi let za Split usledio je oko 9 sati. Kompanija se svim putnicima izvinila zbog dvosatnog kašnjenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja