Većina žena ne voli iznenadna putovanja

Mnogi muškarci koji se nadaju da će srca svojih dama (ponovo) osvojiti tako što će ih iznenaditi nekim putovanjem, trebalo bi da odustanu od te ideje.
Mnogi muškarci koji se nadaju da će srca svojih dama (ponovo) osvojiti tako što će ih iznenaditi nekim putovanjem, trebalo bi da odustanu od te ideje.

Nedavno istraživanje pokazalo je da 60 odsto žena mrzi iznenađenja, a trećinu veoma nervira kada ih partner iznenadi putovanjem. Naime, dame kažu da u takvim situacijama nemaju vremena da se spreme kako treba.

Studija je otkrila da tipična žena želi da joj se putovanje najavi sedam do osam dana pre polaska na neki kraći odmor, kako bi mogla da isplanira šta će poneti od garderobe, pokupuje šta treba i isplanira odsustvo sa posla.

Ključne aktivnosti pre polaska na put uključuju kozmetičke tretmane, otkazivanje ranije planiranih aktivnosti i pakovanje.

Istraživanje koje je sprovela kompanija "British Airways" otkrila je da žene biraju barem devet kombinacija garderobe za kraće putovanje, dok jedna od četiri ispitanice kaže da bih im zaboravljanje omiljenog komada odeće pokvarilo užitak.

Ipak, studija je utvrdila da mnoge žene nemaju razloga za brigu, budući da ih partneri nikada ne bi odveli na neko iznenadno putovanje.

Šta sve žene rade pre putovanja?

1. Planiraju odevne kombinacije.
2. Dogovaraju zamenu na poslu.
3. Traže restorane i mesta koja bi trebalo da posete na odmoru.
4. Čiste frižider i bacaju sve što bi se moglo pokvariti.
5. Kupuju novu garderobu.
6. Otkazuju viđanje sa prijateljima.
7. Odlaze kod frizera.
8. Viđaju se sa najboljim drugaricama.
9. Odlaze kod kozmetičara.
10. Prelaze na lakšu hranu kako bi bolje izgledale u kupaćem.

  • LimanacNS

    24.10.2012 06:32
    Hehehe
    -Ženo, sutra putujemo 5 dana u Rim, u hotel sa 5 zvezdica, sve je plaćeno!
    -Marš idiote, kako smeš to da mi radiš, znaš da ne volim takva iznenađenja?! E, ne idemo nigde, sedećemo kući i gledati reprizne serije na RTS-u!
  • Joca

    23.10.2012 10:14
    Kako da ne
    Ma da mi je znati ko je i kako radio to istrazivanje. Sve zene vole iznenadjenja, a pogotovo putovanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja