VIDEO: Pas preživeo požar u Grčkoj sakrivši se u peć za roštilj

Ovaj pametni pas uspeo je da preživi strašne požare u Grčkoj tako što se sakrio u dvorišni roštilj, odnosno peć za roštilj.
Volonteri koji se bave spasavanjem životinja pronašli su ga uplašenog, gladnog i dehidriranog dok su pretraživali grad Mati.
 
Umiljat i hrabar mešanac pudle dobio je ime Loukoumakis. Namamili su ga napolje pomoću hrane, a dlaka mu je bila jako prljava i spržena. Čak su mu i trepavice bile spaljene.
 
Ovaj pas je imao mnogo sreće jer je u požaru smrtno stradalo 88 osoba i nekoliko stotina životinja. One koje su spasene, odmah su prevezene u lokalnu veterinarsku kliniku kako bi im se što pre pružila pomoć.
 
Loukoumakis se polako oporavlja i pravo je čudo što je uspeo da preživi ovu katastrofu. Smešten je kod privremene udomiteljke koja se brine za njega. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.